juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Waarom iedere vrouw een travel jurk moet hebben

Ik ben heel erg fan van mode, dat had je misschien al door, maar het moet wel lekker zitten anders draag ik het niet. Daarom ben ik mega-enthousiast over het concept van de travel jurk. Dit is een stijlvolle jurk, maar dan gemaakt van de zogeheten travelstof. Dit is een stof die speciaal ontwikkeld is om in te reizen. Hij valt heel soepel en zit echt heel erg lekker. En ondanks dat het principe is bedoeld om in te reizen vind ik dat een stijlvolle travel jurk ook echt voor dagelijks gebruik kan. Er zijn namelijk genoeg merken die hele trendy exemplaren maken, die bijna zonde zijn om alleen op vakantie te gebruiken!

Een travel jurk in zwart kopen

Toen ik het principe van zo’n travel jurk net ontdekte ging er een wereld voor me open. Al die mooie en stijlvolle jurken, maar dan van dit super comfortabele materiaal! Ik denk dat elke vrouw het wel met me eens zal zijn dat een ‘little black dress’ niet in je garderobe mag ontbreken. Daarom is het ook zo fijn dat ook een travel jurk zwart zo makkelijk te krijgen is. Dit zijn jurken van een soepele zwarte stof, met vaak mooie patronen of een hele bijzondere pasvorm. Een zwarte wikkeljurk bijvoorbeeld. Zoiets zit heel lekker en is dus zoals de naam ‘traveljurk’ het al zegt ideaal voor op reis. Maar waarom zou je zo’n mooie jurk alleen op vakantie dragen als hij ook perfect is naar een feestje?

Veelzijdige jurken die lekker zitten

Ik denk dat veel vrouwen het met me eens zullen zijn dat ze dol zijn op items die je op allerlei manieren kunt dragen. Juist doordat zo’n travel jurk zwart van zo’n comfortabel materiaal is gemaakt kun je hem zowel aan op reis als naar je werk, en met een stel hakken zelfs naar een feestje. Het is een jurk die je echt naar alle gelegenheden aankunt, en het is dus maar net met welke items je hem combineert. Met een chic jasje eroverheen bijvoorbeeld, draag je zo’n travel jurk gerust naar een receptie, maar met slippers en een strandhoed straal je op een dagje weg.

Comfort gaat boven alles

Tien jaar geleden had ik misschien de voorkeur gegeven aan kleding die super stijlvol is, en maakte het me niet uit als iets niet lekker zat. Nu echter, gaat comfort echt boven alles, en ik weet dat ik niet de enige vrouw ben die daar zo over denkt. Daarom ben ik ook zo blij met mijn stijlvolle travel jurk in het zwart, en vind ik dat iedere vrouw er een zou moeten hebben! Kende jij het concept al?