juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Wat is en wat doet een medium?

Soms zitten we met bepaalde vragen over ons verleden of de toekomst, waarmee we het gevoel hebben dat niemand ons kan helpen. Maar is dat wel zo? Er zijn mensen met speciale gaven die je wellicht met deze, en andere kwesties kunnen helpen. Mensen die helderziend, heldervoelend, of helderhorend zijn. Deze mensen worden ook wel mediums genoemd. Wat doet een medium precies en hoe kan een medium jou helpen? Dat vertel ik je in deze blog!

Contact maken met overledenen

Een medium is een persoon met bijzondere gaven waar de meeste van ons niet over beschikken. Mediums kunnen bepaalde dingen zien, horen, voelen, of zelfs ruiken die 'gewone' mensen kunnen waarnemen. Een van de grootste gaven van een medium, is dat deze contact kan leggen met overledenen. Dit maakt dat mediums graag bezocht worden. Mediums kunnen ons namelijk helpen om te communiceren met een overleden dierbare. Zo kunnen we ze bijvoorbeeld brandende vragen stellen die de overleden persoon misschien via het medium kan beantwoorden.

De toekomst voorspellen

Naast dat een medium beschikt over paranormale gaven om met overledenen en andere entiteiten te communiceren, kan hij/zij ook bepaalde boodschappen binnen krijgen over de toekomst. Zo kan een medium met deze gave jouw toekomst voorspellen. Mocht je dus met brandende vragen zitten als: 'zal ik ooit de liefde van mijn leven vinden?', 'zal ik ooit kinderen krijgen?', 'zal ik mijn droombaan krijgen?', etc, dan kan een medium jou wellicht helpen om deze vragen te beantwoorden.

Boodschappen uit het verleden

Ook kan een medium bepaalde boodschappen zien, voelen of horen uit het verleden. Veel mensen komen bij een medium en maken vervolgens mee dat het medium bepaalde gebeurtenissen uit hun verleden kan opnoemen, gebeurtenissen die je misschien wel nooit aan iemand hebt verteld. Mensen staan vaak enorm perplex wanneer dit gebeurd, omdat vaak alles wat het medium ze kan vertellen over hun verleden klopt. Dit schept een gevoel van vertrouwen, want als het medium zelfs deze dingen over jou weet, dan zal alles wat ze je vertellen wel kunnen kloppen.

Hulp van mediums online

Tegenwoordig is het wat lastig om bij een medium op bezoek te gaan, aangezien we nog steeds in een rare tijd leven met het corona virus. Echter hoeft een medium niet fysiek met jou in een ruimte te zijn om jou te kunnen helpen en boodschappen te ontvangen over jou. Je kunt ook met een medium praten via de telefoon of zelfs door met ze te chatten. Dit is zeker in deze tijd fijn, omdat je hiervoor dus gewoon thuis in je eigen vertrouwde omgeving kunt blijven en toch gebruik kunt maken van de hulp van mediums online.