juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Welke soort jaloezie past in jouw huis?

In elk huis heb je verschillende soorten sferen, stijlen, kleuren en materialen. Dit speelt ook weer zich door in de ramen en dus ook de raamdecoratie. Dan kan het nog verschillen in afmetingen en plaatsen waar de ramen zich bevinden. Om de de goede raamdecoratie te vinden is het handig om te weten wat de opties zijn en je moet weten wat bij jou past. 

Gordijnen

De gordijnen kunnen veel voor een huis doen, het zal niet bij elk interieur passen. Het kan ook een stuk onhandig zijn als je niet graag hebt dat de buren binnen kijken maar wel graag licht naar binnen krijgen is het misschien niet de beste optie. Als je het op een plek wilt doen waar de gordijnen niet perse dicht hoeven, kun je kijken naar mooie en speciale stoffen. 

Lamellen

De meest praktische raamdecoratie is toch wel de lamellen en daarom zie je het vaak in bedrijven hangen. Wel is het niet de meest stylish optie van alle raamdecoratie. Het scheelt wel dat ze makkelijk zijn te vervangen en dat de ophangsystemen bijna overal kunnen worden geplaatst. 

Jaloezieen

Veel mensen vinden dit toch natuurlijk de meest handige en mooie optie van alle raamdecoratie. Het is makkelijk schoon te maken, je kunt het in meerdere materialen krijgen en is vaak op maat te krijgen. De beste soorten zijn houten jaloezieen, dit geeft een bepaalde sfeer aan het huis. Het moet wel in jouw huis kunnen worden bevestigd, hiervoor heb je vaak een groot stuk boven het raam zelf nodig. 

Bron: 123jaloezie