juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Xterior

Windscherm zorgt voor rust op jouw eigen terras

Een windscherm zorgt er goed voor dat jouw gasten zullen genieten. Uiteindelijk zullen zij langer blijven zitten en dus meer bestellen. Wel zo prettig om te weten dat de gasten het naar de zin hebben bij jou op het terras toch? Een terras wat netjes en goed verzorgd eruit ziet is altijd mooi meegenomen. Maar als je nou een terras hebt die nogal op de tocht staat, ben jij dan ook tevreden? Voor een half jaar geleden heeft een flinke storm bij ons aardig wat schade aangericht. De bomen die bij ons om het terras heen stonden zijn allen gevallen. Op zich had ik mij daar toen niet verder mee bezig gehouden. Dit omdat wij toch de winterperiode ingingen en de gasten zitten dan het liefst binnen bij de verwarming.

Windscherm

Enfin, nu dat wij afgelopen week een zonnige dag hebben gehad, had ik toch al gasten bij ons op het terras voor een kop koffie. Helaas gingen zij al snel naar binnen toe. Het eerste wat wij kregen te horen was dat het aardig waait. Aangezien wij de gasten allemaal tevreden willen stellen, ben ik op het internet gaan zoeken naar een vlugge oplossing hiervoor.

Een windscherm gevonden bij Xterior

Terras

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaas met de mogelijkheden die er te vinden zijn. Zo heb je in vrijwel iedere prijsklasse een geschikte windscherm. Alles wordt op de juiste manier gemaakt en geen een terras is hetzelfde. Kortom, uniekheid is volop te vinden bij Xterior. Zelf ben ik zeer te spreken over dit bedrijf. Ik had nog wat vragen alvorens ik besloten had om te gaan bestellen. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn had al mijn vragen netjes en zeer vakkundig beantwoord. Deze service heeft mij in ieder geval doen besluiten dat ik bij dit bedrijf goed zit.