juni 19, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Zangeres feest

Geweldige zangeres gevonden voor op mijn bruiloft

Toen mijn vriend me anderhalf jaar geleden ten huwelijk vroeg, sprong ik natuurlijk een gat in de lucht. Ik begon zo snel als ik kon met het regelen van De Perfecte Dag. Ik heb er altijd van gedroomd om een grote bruiloft te hebben, met een prachtige jurk, een grote taart en een topartiest.

Ik zag door het bos de bomen niet meer

De meeste dingen had ik al vlug geregeld, maar de zoektocht naar een goede zangeres vond ik toch wel lastig. Ik vond op internet ontzettend veel artiesten die je kunt boeken, waardoor ik niet wist waar ik het zoeken moest. Vaak kun je ook niet zien wat de tarieven zijn om zo iemand in te huren.

Dankzij Evenses.com vond ik precies wat ik zocht

Een collega gaf me de tip om eens op Evenses.com te kijken. Daar zie je meteen wat het inhuren van een zangeres kost. Ook kun je er reviews lezen van andere mensen. Dat vind ik persoonlijk erg prettig, omdat ik reclamepraatjes wantrouw. Door de reviews te lezen, wist ik zeker dat de zangeres die ik koos, live ook erg goed was. En de reviewers hadden gelijk! Ze heeft schitterend gezongen op de ceremonie en iedereen was weg van haar. Dit was zeker de kers op de taart tijdens onze bruiloft.