juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Zoekt u uitvaartverzorging Nijmegen?

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorging Nijmegen? Wij bij Aster uitvaartzorg kunnen u hierbij helpen.

Een goed afscheid is belangrijk

Als er een dierbare is overleden, dan wilt u uiteraard een goed afscheid. Wij bij Aster uitvaartzorg kunnen u daar mee helpen. Samen zoeken we stap voor stap uit hoe en wat het beste afscheid is voor u, de familie en de overledene. Een mooie kaart, bijzondere locatie en speciale kist is belangrijk voor een goed afscheid. Ook eigen gevormde afscheidsrituelen kunnen belangrijk zijn voor sommige. Graag luisteren we naar uw wensen en kunnen we daar op inspelen. We ondersteunen u tijdens de hele procedure; voor, tijdens en na de uitvaart.

Team uitvaartverzorging Nijmegen

Aster uitvaartzorg is een klein team van gemotiveerde en betrokken ondersteuners. Mensen helpen is iets wat ze erg fijn vinden en dus ook erg graag doen. Door samen te werken kunnen ze het meeste halen uit hun werk. Zo kunnen ze vele dromen van anderen uit laten komen en dus een geweldige herinnering achterlaten.

Contact Aster uitvaartzorg

Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 06 – 41211199 of door een mail te sturen naar info@aster-uitvaartzorg.nl.