juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Mooie borsten dankzij kliniek Veldhoven – borstvergrotingen

Bijna iedere vrouw droomt er wel van om mooie, maar vooral grote borsten te hebben. Natuurlijk niet alleen de vrouwen maar ook de mannen vinden dit een lust voor de ogen om naar te kijken. Helaas ben ik één van de vrouwen die geen grote borsten heeft, daarom zit ik te denken aan kliniek Veldhoven – borstvergrotingen. Natuurlijk loop ik al heel wat jaren over deze beslissing na te denken, maar het is toch wel een operatie dat ik moet ondergaan, best wel eng. Maar omdat de kleine borsten ondertussen ervoor zorgt dat ik me steeds slechter in mijn vel ga zitten heb ik toch maar besloten om een afspraak te gaan maken bij kliniek Veldhoven – borstvergrotingen. Bij dit eerste consult, wat overigens geheel vrijblijvend is, heb je een gesprek met een plastische chirurg. Er wordt bekeken wat de ingreep voor mij kan betekenen, en tevens wordt er gekeken welke cupmaat het beste bij mij zal passen. Moet zeggen dat ik met een goed gevoel naar huis ging, natuurlijk had ik de nodige informatie meegekregen, en had ik nog tijd genoeg om te bedenken of ik nu wel of niet deze ingreep wil laten uitvoeren.  borstvergroting-op-spier

Ik sta op de wachtlijst

Ik hoefde er eigenlijk niet lang over na te denken, maar de dag na het gesprek heb ik me al op de wachtlijst laten zetten voor de borstvergrotingen. Kan haast niet wachten tot het eindelijk zover is dat ik word opgeroepen voor de ingreep. Kan er nu nog alleen maar over fantaseren, grote borsten, maar straks is het werkelijkheid. dual-plane-voor