juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

logo-150x114

Toch een ooglidcorrectie laten doen bij Kliniek Veldhoven

ooglidDe laatste tijd had ik nogal last van mijn oogleden. Mijn oogleden waren iets meer gaan hangen waardoor ik meer moeite moest doen om mijn ogen open te houden. Aan het einde van de dag had ik dan hoofdpijn en dat vond ik niet bepaald prettig. Van veel mensen hoorde ik ook dat ik er vermoeid uitzag en daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een kliniek voor een ooglidcorrectie.

Op zoek naar een kliniek

kliniek-veldhoven-300x225Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een kliniek waar ik de ooglidcorrectie goed kon laten uitvoeren. Een van de klinieken die mij het meeste aansprak was Kliniek Veldhoven. De naam van die kliniek had ik al een aantal keer voorbij zien komen en daar las ik dan eigenlijk alleen maar positieve verhalen over.

Op de website stonden ook heel veel foto’s van mensen die de ingreep hadden laten doen bij Kliniek Veldhoven. Omdat de foto’s er zo goed uitzagen besloot ik een afspraak te maken met een arts.

Tijdens de afspraak heeft de arts goed naar mijn oogleden getekend. Er is goed uitgelegd wat het verschil zou zijn en wat de risico’s waren. Voor mij was het alleen maar positief en daarom wilde ik de ingreep wel laten doen.

Sinds de ingreep heb ik helemaal geen last meer gehad van hoofdpijn aan het einde van de dag. Het is mij ook opgevallen dat mensen mij nu jonger schatten, omdat ik er een stuk energieker uitzie!