juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

samsung telefoonhoes

Samsung telefoonhoes ontwerpen

Eindelijk vond mijn moeder mij oud genoeg om een eigen mobiel te hebben. Ze liet mij een samsung telefoonhoes ontwerpen ervoor, zodat hij goed beschermt zou zijn tegen vallen. Mijn oudere zus had namelijk haar gsm na de eerste week dat ze hem had laten vallen. Mijn moeder was echt heel boos op haar geworden, ze had beloofd om er zuinig op te zijn. Ik was van plan om super voorzichtig met mijn mobiel om te gaan dus ik wou graag een cover. Een vriendinnetje had er ook een zelf gemaakt via internet dus ik haalde mijn moeder over dat ik dat ook mocht. Na lang zeuren samsung telefoonhoesgaf ze eindelijk toe omdat ze overtuigd was dat een cover inderdaad verstandig was.

Samen een uitkiezen

samsung telefoonhoesSamen met mijn oudere zus ging ik een samsung telefoonhoes ontwerpen. Ik koos ervoor om onze leuke hond op de foto te zeggen en die te uploaden zodat die op de achterkant kon. Ik vond mijn ontwerp super leuk geworden. Mijn zus koos voor een foto van haar samen met haar vriend. Zelf vond ik mijn gekozen afbeelding veel leuker, dat zei ik alleen niet hardop. Toen mijn moeder de covers zag, was ze echt heel erg enthousiast. Ze zei gelijk dat ze er ook wel een wou ontwerpen. Met zijn drie kozen we voor haar het leukste kiekje uit van onze vader. We waren allemaal heel erg blij toen de bestelling bij ons huis aankwam. Nu zien onze mobielen er niet alleen leuk uit maar zijn zo ook beschermt.