juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Opleiding receptioniste

Een opleiding doen om als receptioniste aan de slag te gaan

Omdat ik mijn opleiding receptioniste met succes heb afgerond en hier zo tevreden over ben, heb ik besloten om mijn ervaring te delen op dit blog. Dit beroep wilde ik graag leren nadat ik besloten had om eens een andere baan te gaan zoeken. Vanwege mijn gezondheid kon ik mijn beroep als kapster niet meer uitoefenen vanwege kapperseczeem. Omdat ik wel graag met mensen in contact ben, is een baan als telefoniste/ receptioniste echt iets voor mij. Daarom heb ik besloten mij mij om te scholen en die heb ik gedaan bij: Fabius Opleidingen. 

Opleiding receptioniste

Ik heb de juiste beslissing gemaakt

De opleiding voor receptioniste heb ik in zes maanden kunnen doen en dit is mij erg goed afgegaan. De lesstof was erg goed te volgen en nu ik ook daadwerkelijk een baan heb in deze functie kan ik ook wek zeggen dat ik een zeer goede kennis heb. Ik ben één avond in de week naar de leslocatie geweest en dit was ook nog eens bij mij in de buurt. In de toekomst wil ik meer gaan leren op administratief vlak maar voor nu ben ik erg gelukkig met de leuke baan die ik nu heb. Deze nieuwe uitdaging is echt de beste beslissing die ik kon maken omdat ik erg veel plezier heb ik wat ik doe. 

Kortom, wat je reden ook is om een opleiding te willen gaan volgen? Neem eens een kijkje op deze website want dit is echt een aanrader.

Opleiding receptioniste