juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Geef een saunabon cadeau!

We leven allen in een wereld waarin er gewerkt, geleefd, gelachen en niet te vergeten ontspannen moet worden! Maar hoe kan jij ontspannen? Is dat door middel van het zitten in de tuin en genieten van de omgeving, of heb je hier meer voor nodig als bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de sauna?  Natuurlijk is het erg lekker om te genieten in de sauna, een ieder heeft het vast wel een keer ondervonden. Maar wil je optimaal genieten? Bekijk dan eens de Thermen in Nijmegen. Hier is het mogelijk om door middel van een saunabon een bezoek te brengen. Hun prachtige ingerichte ruimtes maken het mogelijk dat je hier ook optimaal zult ontspannen.

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

Mijn review

Van de week hebben wij namelijk een saunabon gekregen van vrienden. Dit nadat ik jarig ben geweest en wel een keer had gezegd dat ik er eens graag heen wilde gaan. Eerlijk gezegd was het er nooit aan toe gekomen aangezien we het veel te druk hebben om te gaan. Nu dat ik deze bon heb gekregen ben ik er gisteren met mijn man geweest. De ruimte en de rust wat het met zich meebrengt is fantastisch. Ik merkte een verschil met voordat ik hier binnen liep, het leek ook echt alsof er een last van mijn schouders afviel.

We hebben er dan wel voor gekozen om het uitgebreid aan te pakken. Zo heb ik uiteindelijk een massage geboekt en mijn man heeft ervoor gekozen om een modderbad te nemen. Al met al komen we hier zeer zeker terug!