juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

opleiding

Nieuw werk als administratief medewerker

Sinds een tijdje heb ik nieuw werk als administratief medewerker en daar ben ik erg blij mee natuurlijk! Al eerder had ik mijn opleiding administratief medewerker afgerond en toen was het natuurlijk mijn taak om een leuke en goede baan te vinden. Het was in eerste instantie een stukje lastiger dan ik had gehoopt, maar zoals je kunt lezen is het mij wel gelukt! Online ben ik gaan zoeken en natuurlijk heb ik ook overal mijn CV achter gelaten. Gelukkig had ik al wat ervaring in dit werk door bijvoorbeeld verschillende stages die ik heb gedaan. Zodoende werd er ineens contact met mij opgenomen door een bedrijf dat wel interesse in mij had als administratief medewerker! Een gesprek stond gepland voor twee weken later, dus daar kon ik mij nog goed op voorbereiden. Natuurlijk had ik mijn CV nogmaals geprint en had ik ook extra informatie opgezocht over het bedrijf. Wij hadden direct een klik en daarom verliep het gesprek ook enthousiast en soepel. Ik was erg tevreden achteraf!

opleiding

Mooie kansen

Slechts enkele dagen later werd ik gebeld met een aanbod! Natuurlijk gingen wij toen nog een gesprek voeren om bijvoorbeeld het salaris te bespreken. Maar de eerste opmaak van het contract zag er al erg goed uit. Het bedrijf bood mij ook aan verder te leren, wanneer ik er een half jaar tot een jaar werk. Dat kan ik dan naast mijn werkzaamheden doen en wordt door hen vergoed. Dat zag ik al helemaal wel zitten!

opleiding